Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Jan Pasveerconcours

voorronde

17-18.04.2021

FluXus organiseert jaarlijks in maart een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. Het concours – het ene jaar voor solisten, het andere jaar voor ensembles.

Voorrondes

Op zaterdag 17 april  zijn er voorrondes voor muziekschoolleerlingen in de Pasveerzaal bij FluXus. De deelnemers krijgen een kwartier de tijd op de jury te overtuigen. Publiek is welkom om te komen luisteren en de entree is vrij. De voorronde voor leerlingen van buiten FluXus is gehouden op zondag 14 maart.

Finale

Zondag 18 april vindt de finale plaats in de vorm van een concert in de Pasveerzaal. Dit finaleconcert is een happening met een hoog niveau van musiceren, veel publiek, pers en prijzen voor de winnaars! Aanvangstijd: 15.00 uur.

Het concours in het leven geroepen om de verdere talentontwikkeling bij muziekleerlingen te stimuleren. Daarnaast is het een goede gelegenheid om podiumervaring op te doen. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen luisteren bij FluXus op  Westzijde 148 in Zaandam. Tijdens de voorrondes kunnen mensen gratis in- en uitlopen.

Aanvang: informatie volgt zo spoedig mogelijk

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148)

Entree: vrij