Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Inspiratielezing

Zaanse Glorie

Teppo Korte

13.10.2022

Op donderdagavond 13 oktober is de Inspiratielezing ‘Zaanse Glorie’. Vier Zaanse kunstenaars, Laura van Dijk, Katrine van Klaveren, Teppo Korte en Ingrid Roos gaan in gesprek met Linda Willemszoon (programma coördinator beeldend en media bij FluXus). Zij vertellen over hun maakproces en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn. Na de lezing volgt een bezoek aan Play Room.

Teppo Korte

De vier kunstenaars gaan in gesprek met Linda Willemszoon van FluXus. Een daarvan is Teppo Korte. De Finse kunstenaar woont sinds 2011 in Nederland. In zijn nieuwe werk combineert hij hars, prints, spuitverf en Ledverlichting. Hij laat zich inspireren door menselijke en mondiale thema’s zoals verstedelijking contra natuur. In plaats van verklaringen af te leggen, wil hij persoonlijke verhalen vertellen.

Opname door Filmwerkgroep

Deze inspiratielezing zal worden opgenomen door de Filmwerkgroep.

Expositie Zaanse Glorie

Deze lezing is onderdeel van de expositie Zaanse Glorie waarbij Zaans talent in de spotlights staat. Werken van maar liefst 17 Zaanse beeldend kunstenaars zijn van 7 t/m 30 oktober te bewonderen op 3 locaties. Het aanvullende programma biedt ruimte aan nog veel meer lokaal talent op het gebied van muziek en poëzie.  Meer info.

(Teppo Korte)

praktische info

Datum: donderdag 13 oktober 2022

Tijd: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie: FluXus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam

Entree: € 10,- PIN only (gratis voor Netwerkdocenten en Tengel-leden)

Reserveren: Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.