Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

26.06.2022

Op zondag 26 juni is het weer Zaanse Kinderboekenmarkt! Dit keer in de stadsboerderij van het Darwinpark met het thema GiGaGroen! FluXus is er ook bij met zang, dans en muziek op het podium van de kinderboekenmarkt en in de tent met een leuke activiteit van de maakclub. Kom je ook?

Er zijn allerlei gratis activiteiten voor kinderen, zoals knutselen, theater, broodjes bakken, muziek, kinderboekenschrijvers die voorlezen uit eigen werk en er is een verhalenverteller. Ook kun je leuke tweedehands boeken scoren op de tweedehands boekenmarkt. Kom je FluXus opzoeken in de tent of bij het podium?

De Maakclub

In de tent van FluXus kun je kennismaken met de Maakclub! Je kan tijdens deze Pop-Up Maakclub een kleine katapult maken om bloemenzaadjes en nieuw groen de wereld in te schieten! Samen maken we onze omgeving… Groener!

De Maakclub van FluXus is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die graag meer willen weten over handwerken, techniek, 2D en 3D ontwerpen, lasersnijden en 3D printen. Lees meer.

Optredens op het Podium

Op het podium laten kinderen hun amateurkunsten zien in de vorm van dans, zang en muziek:

11.45 uur Dansoptredens van Made by Motion

12.00 uur Optredens van Vocal Academy
– De theater/zanggroep met spel en zang
– Zangers van Fun Friday

13.00 uur opstapgroep Ratatoulli

13.30 uur Ratatoulli orkest

14.30 uur uitreiking Hotze de Roos prijs

15.00 Optreden Rata Jazz

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Locatie: Darwinpark, Zaandam

Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur