Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

12.06.2022

“And through it aaaaaaaaaaaaall!” Dát moment. In de Bullekerk. Driestemmig. Daar moet je bij zijn. Voor welke engel ga jij dit fantastische nummer zingen?

Naast Angels zing je (natuurlijk) ook uit volle borst mee met Feel en Let me Entertain You. Dat klinkt niet als een something stupid idee toch? Popup Choir is nu ook elke maand te vinden in Zaandam. In het prachtige Cultureel Centrum Bullekerk, dé concertzaal van de Zaanstreek.

Popup Choir is zingen voor iedereen

Met tomeloos veel energie en humor leren Maarten Bos (30, dirigent) en Tijmen de Koning (31, gitarist) je een parel uit de popmuziek aan. Binnen no-time zing je mee in magische meerstemmigheid. Zo ben je als publiek ook meteen performer. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen. Je leert, je lacht en je krijgt energie door elke keer met een nieuwe groep mensen voor één middag een ‘Popup’ Choir te zijn.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Locatie: Cultureel centrum de Bullekerk, Westzijde 75, 1506 ED Zaandam

Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur (deuren open vanaf 13.00 uur)

Entree: Tickets € 10,- te koop via de site van de Bullekerk