Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

IKTOON

Daphnes flight

10.06.2022

Roots aan de Zaan is terug in de Pasveerzaal van de FluXus muziekschool. Dit keer een concert van dames-collectief Daphnes Flight: vijf eigentijdse singer/songwriters met een weids bereik aan onderwerpen en genres.

Folk, blues, jazz èn pop mixend, met soms wat rake covers, met een energie, passie en vooral ook harmonieën om u tegen te zeggen. Het dames-collectief Daphne’s Flight trad eerder op bij Roots aan de Zaan op 22 september 2017. Nu, bijna vijf jaar later, komen ze – met een wijziging in de gelederen – terug, wederom voor een exclusief optreden in Nederland.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 23.00 (e-mail rootsaandezaan@gmail.com), leden € 15.00, kinderen halve prijs. Bestel je kaarten via Roots aan de Zaan.