Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

IKTOON

Gluren bij de buren

03.07.2022

Als ‘toetje’ op amateurkunstmaand Iktoon komt op zondag 3 juli Gluren bij de Buren terug naar Zaanstad! FluXus ondersteunt dit grootste kleinschalige amateurpodiumkunsten festival van Nederland.

Tijdens het festival vinden er, verspreid over de hele gemeente, tussen 13:00 en 18:00 uur optredens plaats die gratis toegankelijk zijn. Van muziek tot dans en van dance tot poëzie. Iedereen die het leuk vindt om zijn of haar talent te delen is welkom!

Meedoen?

We zijn op zoek naar toffe lokale acts en huis/tuineigenaren die mee willen doen. Aanmelden als act en/of met je tuin/huiskamer kan tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Chelsi Maas via zaanstad@glurenbijdeburen.nl of 06-31 68 16 25.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Locatie: Verschillende locaties door heel Zaanstad

Tijd: 13:00 – 18:00

Meer info via: www.glurenbijdeburen.nl