Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Gospel workshop

30.10.2021

Zangers en zangeressen, opgelet: Er mag weer gezongen worden! Voor iedereen die weer aan de slag wil is er dit nieuwe koorproject. Abigail Martina start in het najaar van 2022 een cursus Gospelkoor bij FluXus. Op 30 oktober zal er een 3 uur durende introductie workshop Black Gospel plaatsvinden. Aanmelden kan tot 23 oktober.

Een echte preachers daughter

Voor Abigail Martina is de gospelworkshop des te meer bijzonder. Ze is een echte preachers daughter en ademt gospel. Gospel staat voor: de Blijde nieuws van Hoop, Geloof en Liefde. Door de coronaperiode hebben velen een zware tijd achter de rug en is een dosis positiviteit wat we allemaal kunnen gebruiken.

Black Gospel workshop

De benaming’ black gospel’ staat nu niet meer zozeer voor de huidkleur van de deelnemers, maar meer voor de muziekstijl en dynamische van zingen. De zangeres behandelt alle nodige elementen die een gospelkoor laten klinken en swingen, een gevarieerd programma. Er is genoeg te doen, je leert basis harmonieën, technieken en gospel classics. Aan het eind van de workshop treden we op.

praktische info

Kosten workshop: €55,-
Tijd en datum: Zaterdag 30 oktober 2021 van 11.00 uur tot 14.00 uur
Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam
Aanmelden: tot 23 uiterlijk oktober 2021
Meer informatie en aanmelden: info@abigailmartina.com