Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Gluren bij de buren

02.07.2023

Als ‘toetje’ op amateurkunstmaand iktoon, komt op zondag 2 juli Gluren bij de Buren terug naar Zaanstad!  Gluren bij de Buren is het allerleukste gratis huiskamer- en tuinfestival van Zaanstad. Niet alleen in Zaanstad maar in heel Nederland vinden er op zondagmiddag 2 juli optredens plaats in allerlei huiskamers en tuinen. FluXus ondersteunt dit grootste kleinschalige amateurpodiumkunsten festival van Nederland.

Tijdens het festival vinden er, verspreid over de hele gemeente, tussen 13.00 en 18.00 uur optredens plaats die gratis toegankelijk zijn. Van muziek tot dans en van theater tot poëzie. Iedereen die het leuk vindt om zijn of haar talent te delen is welkom!

Meedoen?

Meld je aan en wie weet is straks iemands vloerkleed of tuintafel jouw podium! Aanmelden kan tot en met 14 mei via www.glurenbijdeburen.nl! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Chelsi Maas via zaanstad@glurenbijdeburen.nl, zij beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Over IktoondeZaanstreek 2023

In juni 2023 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn. Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2023.

praktische info

Locatie: Verschillende locaties door heel Zaanstad

Tijd: 13:00 – 18:00

Meer info via: www.glurenbijdeburen.nl