Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus Zomerweek

Fotografie Leonard Guarna op Het Baken

10.08.2020

Doe mee met de FluXus Zomerweek!

Een superleuke vakantiedag beleven? In de laatste week van de zomervakantie organiseert FluXus een Zomerweek (10 t/m 13 augustus) in samenwerking met de Gemeente Zaanstad. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 13 jaar kunnen gratis inschrijven voor een leuke en creatieve dag.

Doe je mee met de FluXus Zomerweek, dan doe je drie verschillende workshops op één dag. Dat zijn workshops zoals animatiefilmpjes maken, dansen, theater, t-shirts bedrukken, muziek maken, een kunstwerk maken… etc.  Aan het eind van de dag mag je de dingen die je gemaakt hebt natuurlijk mee naar huis nemen.

De dag start om 9.30 uur bij FluXus (Verkadefabriek) Westzijde 168 in Zaandam. Om 15.00 uur kun je weer worden opgehaald. Je neemt zelf eten en drinken voor de lunch mee, voor tussendoortjes wordt gezorgd.

Schrijf je snel in*

Inschrijven kan door een mail te sturen naar vakantie@fluxus.nl met daarin vermeld:

  • Naam en leeftijd kind
  • bijzonderheden zoals allergieën
  • Naam en mobiel telefoonnummer ouder en/of verzorger
  • Adres
  • Voor welke dag wil je inschrijven (ma, di, wo of donderdag)

*Er kunnen maximaal 60 kinderen per dag meedoen. Vol = vol. Indeling gaat op volgorde van inschrijving. Je ontvangt een bevestiging van plaatsing per e-mail. Alleen met deze bevestiging ben je verzekerd van een plek.

Belangrijke Corona-info

Ben je ziek of is er thuis iemand ziek (koorts, hoesten, etc.) dan blijf je thuis en kun je helaas niet meedoen. Graag afmelden via vakantie@fluxus.nl.