Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus Open (Huis)

iStock - credits Izusek

11.09.2021

Zaterdag 11 september 2021 opent FluXus op feestelijke wijze het nieuwe cursusseizoen met FluXus Open (huis). Je bent tussen 12.30 en 17.00 uur van harte welkom op onze leslocaties aan de Westzijde in Zaandam voor verrassende optredens en inspirerende workshops. 

In de lokalen en zalen op Westzijde 148 en 168 vind je die middag tal van korte optredens en leuke workshops waarmee je kennis kunt maken met docenten en hun lessen.

Door de anderhalve meter-maatregelen zijn activiteiten wellicht sneller vol, dus reserveren wordt aangeraden! Reserveren kan tot 8 september via klantenservice@fluxus.nl. Alle informatie staat vanaf 1 september hier op de site. Op de dag zelf aansluiten kan ook voor zover er nog plek is.

GEEN Zaanse UITmarkt

Helaas is de UITmarkt die in en rond de Bullekerk zou plaats vinden, doorgeschoven naar volgend jaar.

Online kennis maken met docenten en lessen

Meer weten over een specifieke docent of cursus? Live ontmoeten en proberen is natuurlijk het leukst. Maar meer informatie is ook te vinden hier op de site onder FluXus voor jou. en op onze Facebook-pagina onder ‘video’s’ zijn filmpjes te vinden waarin docenten zichzelf voorstellen en een introductie geven op hun lessen.