Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus Open (Huis)

05.09.2020

Zaterdag 5 september 2020 trappen we op feestelijke wijze het nieuwe cursusseizoen af. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn er verrassende optredens en inspirerende workshops en lessen op onze leslocaties aan de Westzijde. Ook kun je vanuit huis van de FluXus-sfeer proeven dankzij een live reportage op Facebook.

Zorg dat je om 12.45 uur op het Bullekerkplein bent voor de opening, daar word een wordt een speciale 1,5 meter-dans gedaan door leerlingen DansZaandam. Alle workshops, open lessen en presentaties zijn in de lokalen en zalen op Westzijde 148 en 168 in Zaandam. Alles met inachtneming van de anderhalve meter-maatregelen en dus een beperkt aantal plekken per activiteit. Reserveren wordt aangeraden!

Wil je vanuit huis sfeer proeven? Op de Facebookpagina van FluXus geniet je dankzij twee reporters op beide leslocaties live mee van verschillende activiteiten. Mét ruimte voor vragen aan de performers en docenten.

Eerste kennismaking docenten en lessen

Meer weten over een specifieke docent of cursus? Naast de informatie op fluxus.nl/voor-jou gaan om 13.00 uur die zaterdag op onze Facebook-pagina onder ‘video’s’ filmpjes in première waarin docenten zichzelf voorstellen en een introductie geven op hun lessen.

Reserveren aangeraden

Alleen mensen met een reservering hebben toegang tot ons open huis, dus reserveer bijtijds een plek*:

  1. Kies een of meer activiteiten uit de lijst hiernaast
  2. Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl.
  3. Noem je naam, telefoonnummer en de activiteit waarvoor je in wilt schrijven.
    Zijn er al starttijden genoemd, dan ook graag het tijdstip waarvoor je wilt inschrijven.

* Voor de plekken die over zijn, kun je op de dag zelf ook aan de deur nog inschrijven. 

FluXus Verkadefabriek (Westzijde 168)

Beeldende kunst en Digitale media

Muziek

Theater en Dans

FluXus Muziekschool (Westzijde 148)

Optredens: In de Pasveerzaal, het atrium en buiten staan diverse korte optredens en presentaties gepland.

Instrumenten proberen: Bij de navolgende docenten kun je terecht voor een moment om een instrument uit te proberen of kennis te maken. Reserveren kan via klantenservice@fluxus.nl . En eventueel zaterdag aan de deur voor de plekken die nog open zijn. Na je mail hoor je zo snel mogelijk op welk tijdstip en in welk lokaal je welkom bent.