Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Open muziekles

Dierencarnaval

Illustratie Myra Emmen Riedel

Tijdens FluXus Open kun je om 15.00 uur in de Pasveerzaal genieten van en meedoen met het Starters Orkest (voor kinderen) en jeugdorkest Sinfonietta. Zij spelen stukken uit het Dierencarnaval van Saint-Saens en het publiek mag meedoen met body percussie.

Leerlingen van het Starters Orkest onder leiding van Dymphna van Dooremaal spelen tijdens FluXus Open samen met jeugdorkest Sinfonietta onder leiding van Julia Barnes, stukken uit het Dierencarnaval. Het publiek mag meedoen met body percussie vanaf hun zitplaatsen. Ze volgen de instructies van de dirigenten en worden vanzelf een olifant of een ander dier. Iedereen mag en kan meedoen!

Tekenen bij Zaans Symfonie Orkest

Om 15.30 uur zal ook het Zaans Symfonie Orkest onder leiding van Johan Olof aansluiten en geniet je van een echte orkestrepetitie. Bij het luisteren mogen kinderen in het publiek de dieren tekenen die zij horen onder begeleiding van docente illustreren Myra Emmen Riedel.

Inschrijven

Door de anderhalve meter-maatregelen is er in de Pasveerzaal plek voor maximaal 30 personen. Vooraf reserveren wordt aangeraden. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, je telefoonnummer en de activiteit en het tijdstip waarvoor je je wil inschrijven.

Meer over FluXus Open