Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus Open (Huis)

10.09.2022

Zaterdag 10 september 2022 opent FluXus op feestelijke wijze het nieuwe culturele seizoen! Je bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom voor verrassende optredens en inspirerende workshops op de leslocaties aan de Westzijde in Zaandam. In de lokalen en zalen op Westzijde 148 en 168 vind je die middag tal van korte optredens en leuke workshops, waarmee je kennis kunt maken met docenten en hun lessen. Ook zijn er op het binnenplein van Westzijde 168 muziekoptredens waarvan je onder het genot van een hapje en een drankje van restaurant JP1886 kunt genieten.

Strippenkaart

Dit jaar is er een speciale strippenkaart. Bij deelname aan een activiteit tijdens FluXus Open ontvang je een stempel. Bij vijf stempels staat je een leuke verrassing te wachten bij restaurant JP1886.

Reserveren is slim

Per activiteit zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Vooraf reserveren wordt aanbevolen, dit kan van 1 t/m 8 september. Op de dag zelf aan de deur inschrijven kan ook voor zover er nog plaats is.

Zaanse UITmarkt

In en om de Bullekerk, tegenover Westzijde 148, wordt die zaterdag tevens de Zaanse UITmarkt gevierd. Uiteraard zijn we daar ook aanwezig op én naast het podium. Geniet van de optredens, kom swingen in de silent disco van De Flux en ontdek je creativiteit in de FluXus-tent.

Open lessen en proeflessen

Naast het open huis zijn er aan het begin van het seizoen open lessen dans en theater, zodat je deze lessen vrijblijvend uit kunt proberen. Check hiervoor de agenda.
Maak voor een proefles muziek een afspraak met een docent tijdens ons open huis of leg via fluxus.nl/voor-jou contact met een muziekdocent.

Nog geen idee wat je zou willen doen? Kom naar FluXus Open en ervaar wat er allemaal mogelijk is!