Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus & de Flux op

de Zaanse Uitmarkt

10.09.2022

Op zaterdag 10 september is de Zaanse UITmarkt! FluXus en podium de Flux zijn er ook weer bij. Het FluXus Productieteam doet een leuke activiteit met kleding in de FluXus-tent, kom je ze opzoeken? Ook kun je op het podium o.a. genieten van verschillende dansoptredens, mee swingen met de muziek van het New Moon Orchestra en brengt de Musical Academy en medley uit hun laatste show ‘Pinokkio maar dan anders’.  Bij de tent van Podium de Flux kun je dansen in de mini-silent disco en meer info inwinnen over vrijwilliger zijn bij de Flux en FluXus. Ook kun je genieten vaneen optreden van de groep ‘Woord Omhoog’ op het buitenpodium. 

  • 12.20 – 12.40 uur op het binnenpodium: Optreden New Moon Orchestra
  • 13.20 – 13.40 uur op het binnenpodium: Optreden Musical Academy
  • 12.00 – 16.00 uur op het Bullekerkplein: Open Atelier FluXus productieteam
  • Kijk op de site van podium de Flux voor informatie over hun optredens tijdens de UITmarkt.
FluXus Open (huis)

FluXus is vandaag niet alleen op de UITmarkt te vinden, we houden ook FluXus Open (Huis) in beide leslocaties aan de Westzijde. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn er verrassende optredens en inspirerende workshops en lessen. Lees meer…

praktische info

Ontdek op de Zaanse UITmarkt wat onze prachtige streek te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Houd de website en  de Facebookpagina van de Zaanse Uitmarkt in de gaten voor nieuws en updates.