Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

27.08.2022

Op zaterdag 27 augustus vindt de derde editie van het FluXus Animation Film Festival (FAFF) plaats: het eerste en enige animatiefilmfestival voor volwassenen (en kinderen) in de Zaanstreek! Uit de 1947 inzendingen van over de hele wereld zijn er 42 geselecteerd.

De hele dag animatiefilmpjes kijken van over de hele wereld? Dat kan bij het FluXus Animation Film Festival. Maak kennis met onder andere getekende animaties, stop motion en 3D animaties. Er is natuurlijk ook een speciaal kinderprogramma.

Drie categorieën

De films zijn opgedeeld in drie categorieën: De eerste, ‘alle leeftijden’, bestaat uit films die leuk zijn voor zowel kinderen als volwassenen, voor de hele familie dus! De categorie ‘internationaal’ bestaat uit films van over de hele wereld en zijn geschikt voor volwassenen. De derde en laatste categorie ‘Nederlands/Vlaams’ bestaat uit de allerbeste animatiefilms uit de lage landen.

Stem op jouw favoriet

Het publiek mag stemmen op de beste film in elk van deze categorieën. De winnende filmmakers krijgen een award thuis gestuurd, ontworpen door de jongeren van het FluXus Productieteam. Ook wordt er dit jaar weer een Zaanse maker in het zonnetje gezet met de speciale Zaanse Makers Prijs. Deze prijzen worden uitgereikt aan het einde van het festival tijdens de award show.

Randprogrammering

Als je even wilt bijkomen van alle films, kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van ons live muziek programma en een expositie in café De Fabriek.

Praktische informatie

Locatie: Filmtheater De Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12, Zaandam

Het Programma: Informatie volgt z.s.m.

Tickets: te koop via Filmtheater de Fabriek.. Passpartout voor de hele dag €15,- Cinneville pashouders betalen € 4,-

Houd voor actuele informatie over kaarten en het programma de FAFF-website in de gaten, of volg FAFF op Instagram en/of Facebook.