Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Expositie

Zinnenprikkelend

08.03 - 14.04.2023

Kom naar de expositie ‘Zinnenprikkelend’ in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam! Textiel is tactiel. Deze expositie daagt je uit om al je zintuigen te gebruiken, het zien van de kunstwerken is ondergeschikt. Ervaar door aanraking de creaties van de deelnemers van de maak- en experimenteerplaats Eindeloos Textiel. Een belevenis die je niet mag missen. In de gangen het Fluxus-gebouw is werk te zien, iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. 

Deze expositie een onderdeel van de jubileumexpositie ‘Zinnenprikkelend’ in Stichting het Weefhuis in Zaandijk. Na 20 jaar exposities voor zienden, nu een voor mensen met een visuele beperking. Van 31 maart tot en met 10 april 2023 zal het Weefhuis in het teken staan van de vijf zintuigen. Speciaal voor mensen met een visuele beperking, maar vooral ook voor iedereen die zich wil laten verrassen. Lees meer.

Over Eindeloos Textiel

Eindeloos Textiel is een maakplek onder leiding van Sabin Kech en Nathalie Prins-van Duin.In deze maakplek komen Textiel- gepassioneerden samen die willen experimenteren, door ontwikkelen, materiaal onderzoeken en -vormgeven. Oude ambachten in een nieuw jasje en nieuwe, moderne technieken komen voorbij. Ze delen kennis, leren anders kijken en proberen nieuwe technieken om hun talent te ontwikkelen. Lees meer.

Door Nathalie Prins – van Duin

praktische info

De expositie wordt feestelijk geopend op 8  maart om 19.00 uur en is t/m 14 april te bezoeken tijdens de openingstijden van FluXus.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Wil je ook bij de maak en experimenteerplaats Eindeloos Textiel? Klik hier voor meer informatie.