Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Expositie

Contrast

Geometric door Letty Hesselink 

14.04 - 17.05.2023

Neem een kijkje bij de expositie ‘Contrast’ van de Expogroep in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam. De Expogroep werkt al jaren samen om voor de tentoonstellingen in Fluxus te zorgen. Nu werd het eens tijd voor een een eigen expositie. In de gangen het Fluxus-gebouw is werk te zien, iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. 

De Expogroep bestaat uit een hechte groep vrijwilligers met een grote affiniteit voor kunst. Een aantal leden hiervan volgen cursussen onder het dak van FluXus, onder andere in beeldhouwen, etsen, schilderen en textiel, of maken deel uit van een kunstcollectief. De brede interesse in verschillende kunstdisciplines binnen de groep zorgt voor een interessante en afwisselende expositie met de toepasselijke naam ‘Contrast’.

Over de Expogroep

De Expogroep van FluXus verzorgt de exposities van (amateur)kunstenaars. Er zijn vaste exposities op de locaties van FluXus en daarnaast wordt er geëxposeerd door heel Zaanstad. Jaarlijks is er bovendien een grote kunstmanifestatie op een culturele plek in de Zaanstreek, zoals de Monet Kunstmanifestatie in 2021.De exposities komen tot stand in samenwerking met docenten uit het FluXus netwerk, de FluXus maakplekken, cursisten, kunstenaars, opdrachtgevers en cultuurliefhebbers in de Zaanstreek. Lees meer.

Beeld uit de expositie: Geometric door Letty Hesselink 

Beeld uit de expositie: Prachtige herfstkleuren in Canada door Marielle Timmerman-Scheffer

praktische info

De expositie iste bezoeken van 14 april t/m 17 mei, en van 22 mei t/m 30 juni tijdens de openingstijden van FluXus.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Exposanten:
Clara Balke
Jur Beumkes
Myra Emmen Riedel
Ko Groen
Letty Hesselink
Manja Markies
Marielle Timmerman-Scheffer

Wil je ook bij de Expogroep? Klik hier voor meer informatie.