Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Expositie

Aquarel, papier en plezier

03.02 - 23.02.2023

Kom de expositie ‘Aquarel, papier en plezier’ van de cursisten van Vera Van Heusden bekijken bij FluXus in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam. In de gangen het Fluxus-gebouw is werk van de cursisten van haar cursus aquarelleren te zien. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen. 

De harde kern van deze aquarelgroep is al jaren aan het schilderen op de donderdagochtend in de Verkadefabriek. De ene week werken ze zelfstandig, de andere week krijgen ze les.

Vera: ‘Het is een fijne groep om mee te werken en ze maken grote sprongen met hun werk. Ik ben dan ook heel blij ze te mogen lesgeven. De opdrachten zijn heel divers en het is leuk om de verschillende handschriften in alle opdrachten te herkennen.’

Door Marielle Timmerman-Scheffer, Marijke Binnekade- van Elsland, Marijke Bonnouvrie-vd Eng, Herman Wieten, Anneke Zeiler en Mettele vd Bos.

praktische info

De expositie wordt feestelijk geopend op 9 februari om 19.00 uur en is t/m 23 februari te bezoeken tijdens de openingstijden van FluXus.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Meedoen aan de cursus schilderen van Vera van Heusden? Klik hier voor meer informatie.

Exposanten

Rien van Aart
Marijke Binnekade-van Elsland
Marijke Bonnouvrie-van der Eng
Mettele van de Bos
Trudy Kakes
Loes de Ruyter
Mariëlle Timmerman-Scheffer
Herman Wieten
Anneke Zeiler