Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Camadou & Friends

02.04.2023

Op zondag 2 april staat Camadou met haar artiestenvrienden Hans van Gelderen, Dasha Beltiukova, Fred Snel, Deborah Pardy, Ed Idema, Kenzo Kusuda en Ruud Douma (Dolly Bellefleur) in de Pasveerzaal met een  Theatraal concert Camadou & Friends: Franse chansons, eigen composities, jazz, bossa-nova, poëzie op muziek van Chopin en meer!

Camadou: ‘Omdat ik al jaren met de oer-Zaankanters Hans van Gelderen en Fred Snel samenwerk, werd mij vaak gevraagd ook eens in de Zaanstreek op te komen treden. Eindelijk is het dan zover en we pakken uit met:

Franse chansons, eigen composities, jazz, bossa-nova, poëzie op muziek van Chopin plus een exotisch intermezzo van dans en fluit. En voor deze ene keer laat Dolly Bellefleur haar robes in de kast en treedt zij op als Ruud

Omringd door mijn Zaanse helden en mijn minstens zo dierbare artiestenvrienden uit Canada, Belarus, Japan, Santpoort-Noord en uit de rest van Nederland, wordt dit voor mij èn hopelijk voor iedereen een heerlijk feest. Bienvenue!’

praktische info

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Aanvang: 15.00 uur (tot c.a. 17.30 uur)

Entree: € 20,00 jongeren t/m 18 jaar en leerlingen muziekschool € 10,00 bestel je kaarten hier (verkoop aan de deur ook mogelijk, PIN en cash)

Lees meer over Camadou