Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Carols from cratch

18.12.2021

Vanwege de huidige coronamaatregelen kan dit concert helaas niet doorgaan. 

Een gezellige dag vol (kerst)sfeer en zingen voor mensen mét maar ook zonder koor ervaring: dat is de Carols from Scratch-dag bij FluXus! Het belooft weer een feestelijke en muzikale dag te worden. Zing mee of kom luisteren naar het resultaat van een dagje Carols from Scratch! Je bent van harte welkom. *

Op 18 december organiseert FluXus weer haar bekende Scratch dag! De dag start om 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur, de koffie staat klaar). Er wordt een aantal traditionele Christmas Carols en andere kerstliederen ingestudeerd onder leiding van een ervaren koordirigent en een pianist.

Optreden voor publiek

Ter afsluiting, om 16.00 uur, worden de ingestudeerde Carols voor publiek ten gehore gebracht in de Pasveerzaal van de muziekschool. Entree voor de eindpresentatie is vrij.

*Deze dag gaat door met minimaal 50 deelnemers.

praktische info

Start deelname scratchdag: inloop vanaf 9.30, start 10.00

Start eindpresentatie: van 16.00 tot 17.00 uur

Locatie: Pasveerzaal FluXus locatie Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam

Prijs deelname: € 27,50 (hiervoor ontvang je de muziek voor de te zingen Carols , in de pauzes koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en een hele gezellige dag die afgesloten wordt met een glaasje Glühwein of een sapje.) Vanaf 30 november kun je de muziek ophalen op de FluXus locatie Muziekschool (Westzijde 148, Zaandam) en de kosten van deelname met pin betalen.

Aanmelden: Vul het aanmeldformulier in en stuur dit vóór 28-11-2021 naar FluXus Muziek o.v.v. Carols from Scratch, Westzijde 148, 1506 EK Zaandam of per mail naar mhofer@fluxus.nl 

Vragen: Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Marion Hofer via mhofer@fluxus.nl of 075-6356111

Entree (voor publiek eindpresentatie): gratis (reserveren en coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht)

Reserveren en coronatoegangsbewijs (voor eindpresentatie): Om te reserveren stuur je een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren. Iedereen vanaf 13 jaar moet bij een bezoek aan culturele voorstellingen en evenementen een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Een medewerker zal bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs en je ID.