Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

AUDITIE

Musical Academy

12.09.2022

Meedoen met een semiprofessionele musicalvoorstelling? Doe auditie voor de Musical Academy! In seizoen 2022-2023 spelen zij ‘Een Saense Kerst Nachtmerrie’  en ‘de WestzijdStory’. De Musical Academy zoekt nog sterke en gevorderde amateurspelers, -zangers en -dansers. Doe mee aan deze unieke musicals met pakkende muziek, zang, dans en spel! 

Productie 2022: Een Saense Kerst Nachtmerrie

Een heerlijke en hilarische kerstmusical voor de hele familie met een vleugje ‘grumor’ (griezelen én humor) met duistere figuren en rare snuiters. Gebaseerd op het bekende verhaal ‘A Nightmare before Christmas’. Start lessen 19 september 2022, uitvoering december 2022. 

De leerlingen van de Musical Academy nemen je mee in de bijzondere wereld van Jack, de pompoenkoning van Halloweenstad. Hij komt in aanraking met de wonderlijke magie van de Saense Kerststad. Jack besluit zijn “lugubere” vrienden uit Halloweenstad mee te nemen naar de deze vreugdevolle nieuwe wereld, waar vrolijke liedjes worden gezongen en de lichtjes fonkelen. Jack raakt betovert en al snel wil hij de rol van de kerstman overnemen. Het standaard kerstverhaal krijgt hierdoor een hele andere wending…

Productie 2023: De WestZijdStory

Een locatievoorstelling uitgevoerd door de leerlingen van de FluXus Musical Academy en DanZin. Start lessen 9 januari 2023, uitvoering juni 2023.

Het bekende verhaal van de Broadway musical wordt verplaatst naar Zaandam. Deze moderne versie van Romeo en Julia is in juni 2023 te zien als locatievoorstelling op de Westzijde met energieke zang, dans, muziek die je raakt en natuurlijk het onweerstaanbare vingerknippen. Dit iconische musical-verhaal wordt geheel “ver-Zaansd” door het team van de Musical Academy. Deze hedendaagse bewerking gaat over een harde strijd tussen twee Zaanse families van de Oostzijde en de Westzijde. Dit verhaal gaat over doorzettingskracht, vriendschap, verliefdheid en acceptatie. Aanvankelijk geeft deze show je een grote glimlach en wordt je ondergedompeld en meegenomen met deze familieperikelen waardoor de impact des te groter is als het verhaal een grimmige wending neemt…

Audities

Volwassenen/jongeren cast: De Musical Academy is op zoek naar sterke en gevorderde amateurspelers, zangers en dansers vanaf 13 jaar die mee willen doen aan deze productie(s). Je kunt kiezen om aan één van de twee voorstellingen mee te doen, of aan allebei.

Auditiedatum: 12 september van 19.00 uur tot 22.00 uur. Aanmelden voor de auditie kan t/m 1 september, door een mail te sturen naar productie@fluxus.nl met je leeftijd, ervaring en een recente portretfoto.

Kids- ensemble: De Musical Academy zoekt ook enthousiaste kinderen van 7 t/m 12 jaar die kunnen zingen en dansen. Ze verzorgen de edelfiguratie en spelen, dansen en zingen mee in een aantal grote groepsstukken. Je kunt kiezen om aan één van de twee voorstellingen mee te doen, of aan allebei.

Auditiedatum: 12 september van 19.00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden voor de auditie kan t/m 1 september, door een mail te sturen naar productie@fluxus.nl met je leeftijd, ervaring en een recente portretfoto.

Over de FluXus Musical Academy

De Musical Academy bestaat uit een groep talentvolle gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen in de leeftijd van 6 tot 60 jaar. Je kunt hier extra, verdiepende lessen volgen om je talenten verder te ontwikkelen waardoor je op een hoger niveau komt. Je krijgt o.a. de kans om mee te doen aan semiprofessionele theaterproducties. Eerdere succesvolle voorstellingen die we gemaakt hebben zijn: ‘De Saense Chocoladefabriek’, ‘Code Monet’, ‘Het Geheim van de Zaanstreek’ en ‘Pinokkio, maar dan anders’. Lees meer over de Musical Academy…