Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Mini-opera zoekt

acteurs/zangers

15.03.2022

Amateurkunstmaand iktoon sluit in de Zaanstreek op 24, 25 en 26 juni groots af met ‘De Zaanmeermin’ in de Bullekerk. Voor deze mini-opera zoekt men nog enthousiaste acteurs tussen 8 en 21 jaar oud, die ook kunnen zingen.

‘De Zaanmeermin’ wordt uitgevoerd door Stichting Prima Donna’s met Sanne Vleugels en Zaanse operaster Sam Eggenhuizen, bekend van het tv-programma ARIA.

Sam: “Heb jij ooit je kleine teen aan een tafelpoot gestoten en opeens een carrière als operazanger voor je gezien? Ja? Dan zijn we op zoek naar jou! Nee? Dan zijn we óók op zoek naar jou!”

Wat moet je kunnen?

Een drie dubbele, achterwaartse salto met flik flak, terwijl je een drankje in je hand houdt (die je niet mag morsen) en tegelijkertijd een liedje meerstemmig kunnen zingen, in je eentje. Kun je dat? Wij in ieder geval niet… we zijn al héél erg blij als je kan acteren en zingen.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Deadline: aanmelden kan tot 15 maart 2022

Aanmelden en vragen: stuur een mail naar stichtingprimadonnas@gmail.com

Voorstellingsdata: vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022

Locatie: Cultureel Centrum de Bullekerk  in Zaandam

Regie Repetities:
di 31 mei óf wo 1 juni
di 7 óf wo 8 juni
di 14 óf wo 15 juni

Tutti Repetities (met muziekensemble en dansers):
Repetitie – zo 12 en za 18 juni
Generale Repetitie – 21 of 22 juni
(Uiteindelijk worden het maximaal 6 repetities)