Op de agenda

14-10-2019 | Open Podium Herfstconcert

Maandag 14 oktober vanaf 19:30 uur is er weer een Open Podium. Deze vindt plaats in de Pasveerzaal bij FluXus (Muziekschool) op Westzijde 148 in Zaandam. 

Deze avonden zijn niet alleen bedoeld voor leerlingen van de muziekschool van FluXus, maar ook voor amateurmuzikanten van privédocenten die niet werken onder het dak van FluXus en voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek.

De Pasveerzaal biedt een professioneel podium met licht en geluid. FluXus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateurmuzikanten in de Zaanstreek zijn en zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van FluXus hun weg weten te vinden naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in het gezellige atrium. Koffie en thee zijn gratis!

Heb je Interesse? Geef je dan op bij Berend van Halsema: bhalsema@fluxus.nl. Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt (lessenaar(s), vleugel, techniek etc.)

Aanvang: 19.30 uur
Toegang: gratis
Locatie: Pasveerzaal, FluXus (Muziekschool), Westzijde 148, Zaandam

 

Open Podium Heftsconcert 2019

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek