Op de agenda

17-12-2018 | Theatergroep Odion/FluXus presenteert

Maandagavond 17 december is er een speciale presentatie in de Verkadezaal van FluXus op Westzijde 148 in Zaandam. Cliënten van zorgorganisatie Odion maken sinds oktober theater bij FluXus en op deze maandagavond is de première van hun voorstelling 'De Verhuizing'. Publiek is van harte welkom.  

Odion 2018

In september 2018 is Odion gestart met een theatergroep. Odion is een organisatie die mensen met een beperking volwaardig aan de maatschappij wil laten deelnemen. Theater leent zich daar uitstekend voor. Dankzij theatermaken stimuleer en ontwikkel je vele uitingsvormen. Wie weet kunnen de spelers wel van acteren hun vak maken.

Hierin hebben FluXus en Odion elkaar gevonden. De afgelopen acht weken werkten de deelnemers bij FluXus met een theaterdocente aan deze voorstelling, waarin de spelers laten zien wat hen bezighoudt. Na deze voorstelling gaan ze de boer op. Er wordt contact gelegd met scholen uit de Zaanstreek/Waterland. Voor de scholen is een speciaal programma samengesteld, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met theatergroep Odion/FluXus.

Publiek is van harte welkom bij de presentatie. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open en om 19.00 uur wordt gestart met een voorpresentatie. Na een korte pauze volgt de eigenlijke presentatie tussen 20.00 en 20.30 uur.

Datum: maandag 17 december
Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: FluXus, Westzijde 148, Zaandam

Op de foto een deel van de theatergroep.

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek