Op de agenda

09-03-2018 | Valsbezig, Adje en Juna Dutch in Podium de Flux

Hiphopliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze triplebill. Valsbezig, Adje en Juna Dutch zullen op 9 maart 2018 het podium van de Flux betreden!

Valsbezig (foto) is een beweging, een movement, ontstaan in 2013. DemmaVB heeft de groep samengebracht – de jongens kende elkaar via school en uit de buurt. Sinds 2014 is Valsbezig echt serieus bezig met het maken van muziek. In maart 2015 heeft de groep de single/clubhit ‘Hanna Montana’ gedropt, en daarmee meer dan 300.000 views gehaald op YouTube en bijna 200.000 plays op Soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste EP “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings.

Hij mag zich met recht een zwaargewicht in de Nederlandse rapgame noemen. Dankzij toonaangevende hits als 'Hele Meneer', 'Fok Wachten', 'Verlof' en 'I Don't Wanna' is Adje al jaren geliefd op straat en in de clubs. In 2017 brengt de Amsterdamse rapper samen met Esko het album 'Streetknowledge' uit. Daarvan verschenen o.a. de singles 'Blessing Met Een Curse' en 'Leef Nu' met Sevn Alias.

Juna Dutch zal de support verzorgen. Deze rapper wordt geroemd om zijn unieke stijl die snelle lyrical rap mixt met catchy urban hooks. Hij brengt trap, westcoast rap en dancehall. Oldschool meets newschool! Voor fans van Snoop Dogg, Bryson Tiller, Kendrick Lamar, Travis Scott, Tupac en Lil Wayne.

Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 12,- Voorverkoop: € 11,25
Meer info: www.podiumdeflux.nl
 


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek