Family & Friends Card

Voordeelkaart.jpg

De FluXus Family & Friends card is een kaart die staat voor voordelen, culturele verrassingen en kortingen. Iedereen die les krijgt of samenspeelt via een docent op één van onze leslocaties kan een card aanvragen. Vraag er naar bij je docent of vraag je Family & Friends Card NU online aan. De Rabobank sponsort een gedeelte van deze pas.

November-deals:

Welkom bij dé literaire salon van de Zaanstreek
'Mens durf te lezen' is dé literaire salon van de Zaanstreek. Een zondagmiddag om je te warmen aan de kracht van het woord in ons eigen Zaantheater. De editie van 19 november is een ode aan de legendarische Zaanse schrijvers Carry van Bruggen en Jacob Israël de Haan. Schrijver Hans Kuyper ontvangt o.a. violist Tim de Vries, culinair journalist Onno Kleyn, acteur Peter Sonneveld en leerlingen van Theatermijn en ons eigen FluXus Schrijfcafé. Meer...

Met de FLuXus pas krijg je korting op deze editie en betaal je slechts € 7,50 per kaart (+ € 3,50 voor drankje en garderobe). Tickets aan de kassa of via Zaantheater.nl.

Korting op concert Charles Pasi
Met de FluXus voordeelcard kun je voor € 7,50 naar Charles Pasi bij Podium de Flux, die je zondagmiddag 29 november laat genieten van een mix tussen blues, soul en pop. Meer info en tickets 

 

 

Carols from Scratch (ook voor kinderen)
Het lijkt nog wat vroeg, maar onze Carols from Scratch-dag (za. 9/12) zit altijd heel snel vol. Heb jij ook zin een een gezellige (mid)dag vol sfeer en zingen? Schrijf je in: Volwassenen krijgen korting en kinderen zingen gratis mee! 

 

Vaste kortingen en acties:

Cursisten/leerlingen krijgen toegang tot het instrumentenfonds en de FluXus muziekbieb en hebben - op vertoon van hun persoonlijke card - recht op:

* Alleen in combinatie met lessen van een docent uit het FluXus-netwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek