Muriel Warners

Specialisme: mediawijsheid, games maken, programmeren, websites maken, WordPress, bloggen

De online wereld is een geweldige plek waar je veel ideeën kunt opdoen. Nieuwe expressiemiddelen kunt uitproberen. Heel makkelijk in contact kunt komen met allerlei interessante en nuttige mensen. Hier heb ik in mijn werk op het web als journalist en marketingcommunicatiemedewerker jarenlang de vruchten van geplukt.

Helaas veroorzaakt het wereldwijde web ook allerlei problemen en dilemma’s. Zoals trollen, een teveel aan informatie, gewelddadige games en privacy schendingen. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen van jongs af aan leert hoe hij of zij mediawijs met het web kan omgaan.

Om dit te bewerkstelligen ben ik mij 4 jaar geleden als zelfstandige op het onderwijs gaan richten. Hiertoe volgde ik o.a. de opleiding tot mediacoach en behaalde een Pedagogisch Didactische Aantekening. Ik leer vooral kinderen en jongeren programmeren en games en sites te maken. Zij zijn immers veel met computers bezig. Dan is het goed om ook onder de motorkap te kijken. Zo leren ze grip te krijgen op computers en internet en het bewuster te gebruiken. Daarnaast geef ik o.a. cursussen aan volwassenen in websites maken en bloggen,

Mijn drive is via digitale middelen kinderen en volwassenen zelfstandige en creatieve denkers en makers te leren worden. Ze hoop ik bij te dragen aan een mooiere online wereld.

Contactgegevens:

T
M06 110 92 393

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek