Op de agenda

16-03-2018 | Butcher Babies in Podium de Flux

De LA female fronted metalband kronkelt zijn weg vanuit de duivelse onderwereld naar Podium de Flux. Verwacht brute gitaarrifs en helse vocalen. Laat je meeslepen door het duivels schoon dat zich hult in strakke, gewaagde leren pakjes.

In 2015 bracht Butcher Babies het album 'Take It Like A Man' uit. Voor elk nummer van het album is een videoclip uitgebracht. Zangeres Carla Harvey liet zich uit over de sound van het album: "Het leeuwendeel van het album bestaat uit agressieve trashmetal. We wilden teruggaan naar onze roots en in het trashmetal genre kunnen wij ons helemaal vinden". Zangeres Heidi Shepherd voegt daaraan toe: "We willen trouw blijven aan onze roots, maar we willen wel populair blijven. We hebben dus een soort agressieve, radiovriendelijke trashmetal ontwikkeld."

Deze trend zetten ze voort op het nieuwe album 'Lilith' dat 27 oktober 2017 uitgekomen is. 'Lilith' begint met een ferme kick in de noten met het uiterst agressieve 'Burn The Straw Man'. Het is een divers album met snoeiharde en zeer melodieuze songs. De ongetemde senualiteit druipt af van tracks als 'Headspin' en 'The Huntsman'. Lilith is sexy en keihard!

Butcher Babies, breek de hel maar los! 

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 17,- Voorverkoop: € 15,25
Locatie: Podium de Flux, Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
Meer info: www.podiumdeflux.nl


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek