Op de agenda

18-02-2018 | Zaans Zilver

Na het succes van de eerste editie in 2015 organiseren we samen met het Zaantheater opnieuw Zaans Zilver, het open podium speciaal voor 60-plussers. 

zaans-zilver.JPGGarantie voor wederom een heerlijke show deze zondag vol zang, muziek, dans en acts. En... een prachtige kans om te schitteren op het grote podium.  De show staat op het grote podium van de Albert Heijn-zaal en wordt geregisseerd door Peter Valkema (FluXus-docent). Bij de eerste editie van Zaans Zilver heeft hij veel ervaring opgedaan met de bijzondere doelgroep. “Leeftijd voegt iets bijzonders toe aan podiumpresentatie; meer gevoel, meer ervaring, meer leven. Voor zo’n show moet natuurlijk gerepeteerd worden en dat gaat ook op een rustiger tempo en met meer persoonlijke aandacht. Het is voor de mensen een grote prestatie om de grote zaal te bespelen en daar bereiden we ze goed op voor.”

Tekst Lambrechts als rode draad
Sander Buckers (Stadsprogrammering Zaantheater) voegt toe: “Als rode draad tussen de acts laten we ons inspireren door een prachtige tekst van Frits Lambrechts ‘Kijk om je heen’. Hij verwoordt daarin dat de vriendschap, liefde en genegenheid waar je zo naar verlangt, dichterbij zijn dan je denkt. Dat vinden wij een mooie gedachte bij het thema eenzaamheid dat onder ouderen steeds actueler wordt. De voorstelling krijgt daarom een hoopvolle en luchtige tint.’’

Locatie: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam
Aanvang: 15.30 uur
Tickets via het Zaantheater


foto: Hans Geuzebroek


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek